Kozijnen

Kozijnen

Ben jij op zoek naar een ervaren, gediplomeerde timmerman? Wij zijn jouw partner en specialist voor vakwerk.

  • Hoogste kwaliteit timmerwerk met oog voor detail.
  • Professioneel, betrouwbaar en flexibel.
  • Volledig ontzorgd.
  • Tevredenheid gegarandeerd.
  • Betaalbare, concurrerende tarieven.
Maak een afspraak

Schoppema Timmerwerken
kan het maken

Zijn jouw deuren, ramen of kozijnen aan vervanging toe of wil je de kozijnen of deuren in oude glorie laten herstellen? Wij knappen graag jouw voordeur, binnendeur of kozijnen op. Een woning of bedrijf verbouwen vraagt vakmanschap, kennis en ervaring van bouwkunde en materialen. Zeker wanneer het gaat om een monumentale woning. Dat begrijpen wij bij Schoppema Timmerwerken maar al te goed. Wij hebben jarenlang ervaring in het maken van kozijnen, voorzien van deuren, hefschuifdeuren, glasvakken en panelen, losse ramen en deuren.

Wij produceren houten en kunststof kozijnen in verschillende systemen. Deze kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen en afmetingen. De combinatie van verschillende kleuren, stijlen en accessoires geven jouw woning de uitstraling die je wenst. Bij Schoppema Timmerwerken kun je tevens terecht voor reparatie, preventief en technisch onderhoud van jouw kozijnen.

Deuren

Er zit een groot verschil tussen binnen- en buitendeuren. Voornamelijk in de kwaliteit. Buitendeuren horen bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden en vergeet ook zeker het onderhoud niet. Een buitendeur heeft veel meer onderhoud nodig, dan een binnendeur. Daarom is het heel erg belangrijk om van tevoren te bepalen welk materiaal het beste past bij jouw wensen. Bij het afhangen van een deur komt meer kijken, dan alleen het uitzoeken van het juiste materiaal. Denk hierbij aan het meten van de sponningmaat, het op maat zagen van de deur, scharnieren plaatsen en het repareren en schilderen van de deur. Kies dus zorgvuldig jouw ideale deur en onze vakmensen regelen het voor je. Zo kun je de gehele verbouwing/renovatie aan ons overlaten. Daarnaast plaatsen wij ook hardglazen deuren en puien. Wij leveren graag een compleet pakket aan diensten!

Maak een afspraak

Ramen

Bij Schoppema Timmerwerken vind je voor iedere woning, van klassiek tot robuust en van eigentijds tot romantisch ramen. Wij bieden jou ieder gewenst openingstype dat voldoet aan jouw wensen. De keuzes vallen van binnen- als naar buiten draaiende ramen, draaikiepraam en dubbel openslaande ramen.

Een vast raam wil zeggen dat het raam niet open kan en rondom het raam zit het kozijn. Eventueel kan er bij een vast raam wel gebruik worden gemaakt van een ventilatierooster. Bij een draaikiepraam is dat natuurlijk geheel anders. Dit raam is zeer gebruiksvriendelijk en wordt dan ook vaak gebruikt bij de combinatie met een vast raam. Daarbij bestaat er ook nog een valraam, deze ramen worden vaak geplaatst wegens privacy redenen op hogere plekken op de muur.

Maak een afspraak

Hout

Kozijnen gemaakt van hout zijn altijd een goede investering. Houten kozijnen geven jouw woning of bedrijfspand een natuurlijke uitstraling. De levensduur van dit materiaal is ook heel erg goed. Je kunt het zelfs overschilderen of bewerken. Daarbij isoleert het materiaal ontzettend goed en dempt het geluid. Je hebt natuurlijk verschillende soorten houten kozijnen, maar doorgaans zijn zowel hardhout als zachthout zeer duurzaam en sterk. Hardhouten kozijnen worden veelal gebruikt voor buiten, het materiaal is goed bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zachthouten kozijnen zijn wat vochtgevoeliger, dit wordt dan ook meestal gebruikt voor binnenshuis.

Kunststof

Wil jij weinig tot geen omkijken meer hebben naar jouw kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen. Dit materiaal is niet alleen onderhoudsarm, maar het isoleert ook nog goed. Ondertussen bespaar je ook op energiekosten. Kozijnen van kunststof heb je in allerlei diverse mogelijkheden in kleur, type, beglazing en afwerking. De kozijnen passen bij iedere woonstijl van modern tot landelijk en van klassiek tot tijdloos. Wij leveren altijd hoogkwalitatieve kunststof kozijnen naar jouw wens.

Het materiaal kent vele voordelen:
– Nauwelijks onderhoud;
– Goede isolerende werking;
– Uitstekende inbraakveiligheid;
– Zeer lange levensduur.

Aluminium

Kozijnen bepalen een groot gedeelte van het uiterlijk van jouw woning. Het zijn de blikvangers van jouw woning, het is dan ook belangrijk dat de kozijnen volledig naar jouw smaak zijn. Kozijnen kunnen variëren in maten, kleuren, types, maar ook in materiaal. Hier hebben we het over aluminium kozijnen, het materiaal is ideaal voor grote raamoppervlakken. Het materiaal is tijdloos, uitgebreid, elegant en het past in bijna ieder type woning.

Daarbij zijn aluminium kozijnen onderhoudsvrij, je hebt er nauwelijks omkijken naar en je bespaart bovendien met aluminium kozijnen fors op jouw energierekening. Al met al zijn aluminium kozijnen een waardevolle investering; aluminium gaat een leven lang mee, zijn volledig recyclebaar en daardoor uitermate milieuvriendelijk.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN

Maak een afspraak

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Er was een fout bij het verzenden. Probeer het later nog eens of mail of bel ons. Excuses voor het ongemak!

“Een stukje vakmanschap”

5 / 5

Zeer tevreden zijn wij met de openslaande deuren die Schoppema Timmerwerken bij ons heeft geplaatst. Jan Schoppema denkt met je mee, geeft goed advies, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Kortom, een stukje vakmanschap alom!!

Esther S.