Over schoppema Timmerwerken

Hoe het allemaal begon

‘’Begin toch voor jezelf, jij kan alles maken’’ dat is wat Jan Schoppema de afgelopen 5 jaar heeft gehoord. Natuurlijk is dat, iedere dag weer, een groot compliment. Dat heeft hem wel altijd geambieerd, het ondernemerschap, maar een berg van ervaringen stond bij hem hoger in het vaandel. Eerst de een, dan de ander.

Zijn wortels gaan terug tot 2015. Het jaar waar de rasechte Nijmegenaar zijn gouden handen ontdekten. Tijdens zijn studie Timmerwerken op het ROC in Nijmegen heeft hij veel mogen leren van verschillende leermeesters, maar zijn échte kunde en kennis is begonnen bij Schoppema Steigerbouw, het bedrijf van zijn vader. Hier ontdekte hij de kneepjes voor het vak en ontplooide hij zich ondertussen tot Jan de man die alles kan, ondertussen proefde hij ook nog van het vak als timmerman. Vanaf 2015 werkten Jan en zijn vader samen voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf van zijn vader, het allereerste bedrijf waar vaders de bijbehorende kennis heeft overgedragen aan zijn zoon Jan.

Van oudsher zit het ondernemersbloed bij de familie Schoppema in de genen. Op jonge leeftijd dacht de alleskunner dat hij zijn vader achterna ging. Maar werken in de steigerbouw is een heel ander verhaal dan werken als timmerman. Na meerdere klussen, hier en daar, merkte hij al snel dat zijn passie toch echt bij het timmerwerk ligt.

In april 2019 maakt hij een sprong in het diepe en besloot hij zijn droom achterna te gaan. Hij ging aan de slag als timmerman bij Jacobs Timmerbedrijf in Milsbeek. Na een hele leerzame tijd bij dit leerzame bedrijf wist Jan het zeker. Hij koos voor grootse avonturen en ging de uitdaging aan.

0+
Projecten
0+
Klanten
0+
Jaar ervaring

Over Schoppema Timmerwerken

Schoppema Timmerwerken

Het is 2022 en Schoppema Timmerwerken begint vorm te krijgen. Jan Schoppema, een doorgewinterde timmerman en een gedreven ondernemer met een flinke dosis creativiteit. Het is een kleine organisatie, met jonge gedreven mensen en een no nonsense mentaliteit. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat onderscheidt Schoppema Timmerwerken van de rest. Bij Jan staat tevredenheid op nummer één, het streven naar een succesvol eindresultaat en een tevreden klant. Schoppema Timmerwerken brengt jou kwalitatief maatwerk, een degelijke schuur, specialistisch kozijntechniek en andere timmerwerkzaamheden. Wanneer jij kiest voor deze organisatie, dan kies je voor kwaliteit en ervaring. Jouw wensen werken zij uit.

Mensen of concullega ’s vragen wel eens wat zijn toekomstvisie is. Het streven naar een grote organisatie is er niet. Langdurige samenwerkingen met andere ondernemers vindt hij des te belangrijker. Een familie-voortzetting ziet Jan wel zitten, maar alleen als zijn zoontje, Jan junior, daar interesse in heeft.

Daar gaat hij dan, met zijn betrouwbare, spiksplinternieuwe bedrijfswagen volgedrukt met gereedschap, een nieuw tijdperk in. Zo ontstaat de allround timmerman, Schoppema Timmerwerken.

Onze
Services

Kozijnen
Verbouwen