Verbouwen

Verbouwen

Ben jij op zoek naar een vakman voor een kleine verbouwing, renovatie, herstel of voor een geheel nieuwbouwproject? Van grote tot kleine klus wij van Schoppema Timmerwerken pakken alles aan. Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens de verbouwing of vernieuwbouwing door kunt gaan met jouw dagelijkse bezigheden. Bij ieder bouwproject kom jij op de eerste plaats. Wij gaan graag de uitdaging aan om van jouw project een fantastisch eindresultaat te maken.

  • Hoogste kwaliteit timmerwerk met oog voor detail.
  • Professioneel, betrouwbaar en flexibel.
  • Volledig ontzorgd.
  • Tevredenheid gegarandeerd.
  • Betaalbare, concurrerende tarieven.
Maak een afspraak

Schoppema Timmerwerken
kan het maken

Vanwege de krapte op de huizenmarkt kiezen veel woningbezitters ervoor om het huis te verbouwen en huizenbezitters kiezen ervoor om nieuwe woonwensen te creëren in hun huidige woning. Nieuwe badkamers, nieuwe keukens, een nieuwe veranda, serre, herinrichten de zolder, bijkeuken, garage, de slaapkamer of er wordt een extra kantoor ingericht. De meest voorkomende verbouwing is het plaatsen van een dakkapel of nokverhoging.

service-04

Renovatie

Is je woning verouderd of heb je een nieuw huis gekocht wat volledig gerenoveerd dient te worden? Wij verzorgen de gehele renovatie van jouw huis. Bij het renoveren van jouw huis komt maatwerk kijken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een complete renovatie geheel naar jouw wensen.

Het verbouwen van een woning brengt veel kosten met zich mee en het is niet altijd noodzakelijk om dit in zijn geheel te doen. In sommige gevallen voldoet een renovatie ook. Uiteraard brengt dit minder kosten met zich mee, waardoor jij bespaart op je portemonnee. Op het gebied van renovatie zijn er verschillende diensten die geleverd kunnen worden.

– Renoveren woning;
– Renoveren deuren en kozijnen;
– Renoveren timmerwerk;
– Renovatie zolder.

Uitbouw of aanbouw

In plaats van verhuizen naar een groter huis, zijn er veel mogelijkheden om je bestaande woning te vergroten. Heb jij meer M2 nodig in jouw huis oftewel wil jij meer ruimte creëren? Of het nu gaat om een uitbouw, serre een dakkapel of een aanbouw er komt altijd heel veel kijken bij een verbouwing. Wie meer ruimte in huis wil creëren kiest voor een aan- of uitbouw. Bij een aanbouw wordt een afzonderlijke ruimte aan het huis toegevoegd en wordt de gevel niet of nauwelijks doorbroken.  De constructie van het huis blijft hierbij vrijwel intact. Een uitbouw is andere koek. Hierbij wordt de gehele gevel gesloopt, afhankelijk van de situatie of de grootte kan het zijn dat daarbij ook nog een extra fundering komt kijken.

blog-08

Onderhoud

Voor onderhoud aan jouw woning ben je ook bij Schoppema Timmerwerken aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij iedere onderhoudsklus. Denk hierbij aan het onderhoud van jouw dakkapel, het houtwerk, jouw woning of overige ruimtes.

Wij denken graag met je mee. Dat doen we door een afspraak met je in te plannen, waarna wij een vrijblijvende offerte opstellen waarin wij alle werkzaamheden specifiëren, met gratis advies. Op locatie bekijken wij de situatie en de mogelijkheden die er zijn.

Dakkapellen en dakramen

Van dakkapel tot dakopbouw, wij leveren graag wat jij nodig hebt. Alleen het kozijn systeem, het complete product of iets daar tussenin, alles is mogelijk. Naast kozijnen, deuren, renovaties, uit- of aanbouw maken we bij Schoppema Timmerwerken ook veel ander timmerwerk. Voor maatwerk opdrachten hebben wij een zwak. Een maatwerk opdracht leidt vaak tot een heel uniek resultaat. Soms ben je op zoek naar iets wat niet in de winkel te koop is. Bijvoorbeeld maatwerk dakkapellen, maar ook dakramen horen hierbij. Ook voor deze specifieke opdrachten kunt u gerust bij Schoppema Timmerwerken terecht.

Voordat er de beslissing gemaakt wordt om daadwerkelijk iets te verbouwen in of rondom het huis, gaat er vaak een discussie aan vooraf: gaan we verhuizen of niet? ´Het huis wordt te klein, maar we wonen in zo’n leuke buurt.´ In de meeste gevallen biedt een dakkapel de juiste oplossing. Op deze manier kun je op zolder een extra slaapkamer of kantoorruimte maken. Dakkapellen geven meer ruimte en immers meer licht op jouw zolder. In gezamenlijk overleg bespreken we jouw ideeën en zetten deze om in concrete plannen.

banner-01

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN

Maak een afspraak

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Er was een fout bij het verzenden. Probeer het later nog eens of mail of bel ons. Excuses voor het ongemak!

“Een stukje vakmanschap”

5 / 5

Zeer tevreden zijn wij met de openslaande deuren die Schoppema Timmerwerken bij ons heeft geplaatst. Jan Schoppema denkt met je mee, geeft goed advies, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Kortom, een stukje vakmanschap alom!!

Esther S.